Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
ERDUSTUMELLAHVAD? ERDUSTUMELLAHVAD? ERDUSTUMELLAHVAD?

ERDUSTUMELLAHVAD?

Open Call til unge mellem 16 og 24

Er du vild med DANS OG TEATER?

Har du lyst til at være med i en professionel produktion med nyskabende, relevant dans og teater i et stærkt samarbejde mellem Borgerforeningen, Svendborg Teater, Gymnastikhøjskolen i Ollerup, B&U Teatret og sART danseteater?

Er du mellem 16 og 24 år?

Så kom til audition d. 11. Maj mellem 12 og 17.

Om forestillingen:

ERDUSTUMELLAHVAD? er Danseteater af unge – med unge – i samtykke, samtale og mod.

Kender I det at ordene sidder fast i halsen? Tør jeg mene det, jeg mener? Vil de andre synes, jeg er dum, hvis jeg siger det, jeg virkelig mener? Utrolig mange af os (Hvis ikke alle) støder på blokeringer i forhold til at være sig selv tro. Vi tror det er farligt “to speak your mind”

Mange tror deres mening ikke har betydning, eller før en forskel. Et alment problem, som vi vil tage igennem vores sART maskine, og se på problemet med humor, krop, musikalitet og virkelige historier.

Det praktiske:

Deltagerne kommer til at gå på et teater/danse hold hver mandag fra 18-20.30 fra september 2024 og der vil være flere workshop-weekender på Gymnastikhøjskolen I Ollerup under forløbet frem til præmieren d. 24. april 2025.

Vil du vide mere, så tjek vores facebookbegivenhed ud her: https://www.facebook.com/events/953698226281011/

Ud over de unge vil der være fire unge professionelle dansere og skuespillere med i forestillingen. Deltagerne vil blive omgivet af et fantastisk professionelt kunstnerisk hold, ledet af Sofie Christiansen.

Deltagelse i hele forløbet er gratis da vi har fået støtte fra Statens Kunstfond og private fonde.

Du kan melde dig til, eller stille spørgsmål ved at kontakte os på mail til Mia Ben-Ami – mia@sartdanseteater.dk