Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
SYNAPSER SYNAPSER SYNAPSER SYNAPSER

SYNAPSER

en bevægende madoplevelse
14. februar – 2.marts 2018, Svendborg Forsamlingshus

Forestil jer at hverdagen for et øjeblik forsvinder og du møder historier du både kan smage, se, høre og mærke. Bag forestillingen står Det Reumertnominerede sART danseteater med koreograf Sofie Christiansen i spidsen. Rammerne er det nye Svendborg Forsamlingshus. Huset bliver forvandlet både inde og ude af scenografen Luise Midtgaards fantastisk sanselige universer. Maden vil blive skabt af kokken Benny Super Food Hansen og du vil blive underholdt af sARTs dygtige performere.
Et ophold kan vare mellem 1, 2 eller måske 3 timer, men skal opleves i eget tempo, med mulighed for at dykke ned i sanseligheden og opleve frydefulde øjeblikke af nærvær.

VELBEKOMME!

 

Anmeldelse fra CPHCulture Her og fra Iscene Her

Nomineret til Sæsonens bedste Teaterudflugt 2018/19 af  CPHCulture

Tak til alle involverede:

Så er det tid til den helt store tak herinde og der er mange at takke. Vi er fløjet fra Svendborg forsamlingshus med vores røde balloner, med mange minder om et CRAZY projekt. sART har med Synapser fået helt vildt mange nye venner og det har været så stort og mærke alt den gode energi, som er strømmet vores vej. Det tar tid og læse, men gør det og hjælp os med at sende en masse gode tanker ud i æteren, for alle de generøse givere som har været en stor del til, at SYNAPSER lykkes.
Først de store penge givere Statens Kunstfond, Fynske Bank, Svendborg Kommune, SEAF og Wilhelm Hansen Fonden, kæmpe tak.

Mega tak til Berendsen for 600 duge, Global Stilladser for stillads til værket SØNK, En hel kasse Duge fra Helle Frederiksen (Mosaik), En stor mængde gratis vare og % fra Kvickly, Lån af Jellebos Lift til opsæt og ned pil af
gynger. Tak til kirkegården for samarbejdet og tilladelse til at bruge kirkegårdens smukke platantræ, til Josefine Ottesen og forsamlingshuset for at være med på ideen om at overtage huset i så lang tid. Schulstad for 2 paller med kasser til opbygning af bar, Sylteglas fra alle mulige borgere til låns.

Tak til vores dejlige venner på BaggårdTeatret for lån af bil, lastbil, lys, teknik og diverse sager. Tak til Vester Skerninge friskole for lån af molton. Hjælp til at tømme huset Nicolai, Mads, Anders, Jens og Søren. Tak til Søren Ibsen (Træmanden). Til Ole Christiansen for at hente og transporterer duge. Tak for gode -% fra Dagrofa, Vinhandleren, JGT Gas, fra Økologisk vinimport, Gårdbutiken for Æblemost. Tak til cykeltutten for lån af værksted m.m. donering af maling fra Flügger Farver og fra Skifterkær. Tak for gavekort til alle vores frivillige – Under Uret, Din Tøjmand, Bowl n‘ Fun og Borgerforeningen, som også har lånt os teatersalen. Tæppe fra gulv –center.

Stor tak til Michael Felipe Jørgensen, Jacob Højrup Kristensen Og Søren Carlos Rasmussen, til skabelsen af filmen Smagløs. Torben Nielsen for våddragt og Børsen for lån af barstole. Hanne Christiansen for syning af de smukke smukke Kimonoer. Tak til Alberts far Mads Knudsen og hans kompagnon kim Jensen. Børsen for lån af barstole. Tak til Michael fra Kulinarisk Sydfyn for hjælp, erfaring og indspark. Tak til Christian, Thomas og Ketty for hjælp i køkkenet. Tusind tak til Basco for brug af jeres musik. Ikke mindst alle de dejlige mennesker som har delt ud af deres private historier som er blevet til Synapser.

En stor stor tak skal gå til vores guider, skønne talentfulde unge mennesker fra B&U Mikkel, Clara, Simone, Laura, Mads, jeres lærer Lasse og ikke mindst Celina. Fra Oure Højskole Hector, Fie, Alina, Katja, Mie, Signe, Caroline og også rigtig meget tak for samarbejdet med deres lærer Lars Hjøllund og Katrine Friss. Katrine skal have en ekstra tak fordi hun trådte ind og var værtinde flere gange.

Til sidst vil jeg takke sARTs ansatte på projekt. Vi gjorde det umulige og i var med hele vejen, og sagde ja vi gør det: Marie Hauberg, Luise Midtgaard, Alaya Riefensthal, Benny mr. Superfood Madsen, Jesper Pedersen, Mia Ben Ami, Anders Ringgaard, Carlos Rodas, Karin Norrinder, Albert Jørgensen, Laurits Gammeltoft og Laura Teglhøj i er for vilde . Jeg tror ikke jeg har glemt nogen, måske lige vores alles familier som måtte lide under vores fravær. Der er nu gået lidt tid og vi er forhåbentlig tilgivet . Næste gang jeg snakker om et lignende projekt, mind mig om at jeg har sagt jeg gør det aldrig igen . Kærligst Sofie