Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
STOL!

STOL!

En dokumentarisk og humoristisk danseforestilling om TILLID .              Målgruppe: Voksne og unge

Tillid kommer med den første pakke. Små spædbørn er som udgangspunkt tillidsfulde og de er nødt til at være det, for de er hjælpeløse og ganske prisgivet at andre vil tage sig af dem. Når det siges at tillid tager lang tid at opbygge, så er det noget sludder. Tillid er en livsbetingelse, indbygget i os, og sorgen er at den skuffes og tilliden får knubs og vi trækker os måske tilbage, – derfra tager det tid at genetablere den og nogen gange lader den sig ikke genetablere. Vi er alle prisgivet tillid. Samfund fungerer ikke uden tillid.

Så kære danskere tilliden er så fin, skråbelig og vigtig og vi skal værne om vores tillid for vi er som nation meget tillidsfulde og det skulle vi meget gerne blive ved med at være.

Forestillingen er bygget op omkring virkelige menneskers fortællinger, meninger og holdninger om emnerne tillid, mistillid, kontrol og løgn. Du vil opleve en danseforestilling hvor du både kan mærke dig selv, din tillid eller mangel på samme igennem sanselige billeder, kroppe og fortællinger.

Køb billetter:

https://teatermomentum.dk/project/stol/

https://teamteatret.dk/arrangement/stol/

https://www.randersteater.dk/program/stol/

https://www.baggaardteatret.dk/forestilling/stol/

Kreditering:

Koreografi og Iscenesætter: Sofie Christiansen. Dansere og medskabende: Jan Vesala, Linn Fletcher og Simon Stenholm Söderlund. Scenograf: Rikke Juellund.

Lysdesigner: Jens Hansen. Dramaturg Trine Wisbech. Lyddesigner: Kim Malmose Hansen. Producent: Anneline Köhler Juul

Særlig tak til Camilla Scnack Tjellefsen som medskabende danser i starten af processen.

Tak for bidrag fra Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Fynske Bank, William Demant, Knud Højgaard, Halberg Fonden og Svendborg Kommune.

 Submit a Comment