Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
Se Havnens Krop Faaborg

Se Havnens Krop Faaborg

Borgerdans

D. 6. maj 2018, Faaborg Havn

sART Danseteater og Faaborgs borgere skal sætte krop og liv i Havnefronten i april og maj måned. Vil du være med? Hvis JA, vil denne beslutning berige dit liv.

Du får muligheden for at være med i skabelsen af en minidanseforestilling på tværs af generationer og danse sammen med en professionel underviser og andre borgerer fra Faaborg. Alle kan være med og du skal ikke have nogen danse egenskaber på forhånd, for at være med. Du skal danse, grine og være med i en kunstnerisk proces igennem bevægelse og teater.

Tilmelding og eller spørgsmål sendes til info@sartdanseteater.dk senest d. 3 april.

Der øves på Kulturhuset Byskolen i april, lørdag d. 7 og søndag d. 8 kl. 10 – 13. I maj øves på location, lørdag d. 5 maj kl. 15 -18 og søndag d. 6 maj kl. 10 – 13, hvor det færdige resultat skal vises 2 gange søndag d. 6 maj kl. 11.30 og 12.30.

Dette forestillingsformat blev til i 2017 hvor Sofie Christiansen fra sART Danseteater skabte en byvandring igennem Svendborg by ”Se Byens Krop” igennem projektet Ta fat om Dansen, DanseFyrtårn Fyn. Denne forestilling var den tredje af slagsen igennem 3 år, med modige borgere som performerne på scenen i alderen 8 – 80 år.

Nu starter vi i Faaborg i et mindre format i håb om at der med tiden vil være lige så mange borgere her i byen, som kan nyde godt af fælleskabet igennem dansen og nyde godt af at der findes et professionelt danseteater på egnen.

Det overordnede formål er, at inspirere til at bruge dansen som en bevægelsesform og social aktivitet, og give faaborgensere mulighed for at opleve dansen som en del af vores fælles fortælling i området. Dans kan nedbryde sociale og etniske skel og skabe glæde og aktivitet i byens rum og lokale forsamlings- og aktivitetshuse. Projektet har også et ønske om forankring og om at skabe bevidsthed hos både borgere og politikere om hvad Dans kan bidrage med hos det moderne menneske. Et samfund hvor vi i dag sidder mere og mere stille og fjerner os fra vores krop hvis ikke vi passer på.

Tag en ven, veninde, et barnebarn, din bror, din nabo, kollega, din mor under armen og meld dig til dette projekt, du vil ikke fortryde det.