Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
VEJFESTER Nabodans#2 VEJFESTER Nabodans#2 VEJFESTER Nabodans#2 VEJFESTER Nabodans#2

VEJFESTER Nabodans#2

Borgerdans – Dans med din nabo #2
6.august-10.september 2016, 8 veje i Svendborg kommune.
I samarbejde med Ta’ fat om dansen og Svendborg Kommune

”Synes du din vej er lidt stille? Trænger I til en fælles oplevelse? Så giv dine naboer den Vejfest, de fortjener”. Sådan lyder det på plakater og flyers, som bliver delt ud i det sydfynske område i de næste seks uger.Bag dette glade tilbud om fest og ballade står en dybfølt vision om at bruge dansen som et middel til inspiration og livsglæde. Og som et middel til at skabe fællesskab på tværs af skel som kultur, alder og  social status.Der er mulighed for at vælge mellem mange stilarter som tema til festen – fra  f.eks. Brasilien med salsa, merengue og samba,  Tango og verdensdans over  Musical, Swing og Lindy hop, til Hip hop og vogue eller en Disco fest.

Radio Diablo sørger for musikken er i topkvalitet og Sart Danseteater er garant for professionelle, skønne undervisere.

I Facebookgruppen er alle dokumenter samlet – og du kan komme i kontakt med andre arrangører og folkene bag.

Baggrund

Svendborg Kommune er i 2014-17 en del af Danmarkshistoriens største danseprojekt, Ta fat om dansen, som med en millionstøtte fra Nordeafonden vil bringe dansen ud til alle. Læs mere om projektet på www.tafatomdansen.dk

Stort tillykke til følgende veje som har vundet gratis DJ og Danseundervisning, med optakt på Radio Diablo som fortæller den gode historie fra jeres veje.

Lørdag d. 6 august – Vesterrøn (Rantzausminde)
Søndag d. 7 august – Saugskærvej (Thurø)
Lørdag d. 13 august – Øksenbjergvej (Svendborg)
Søndag d. 14 august – Lundeborg havn
Lørdag d. 20 august – Nyvej (Ulbølle)
Lørdag d. 3 september – Glarmestervej (Svendborg)
Søndag d. 4 september – Brudagervej (Vejstrup)
Lørdag d. 10 septemeber – Skolebakken (Ollerup)

Bag projektet står  sART og Sofie Christiansen som kunstnerisk leder. Derudover er vi så heldige at Radio Diablo og Danny Fobian og Birgitte Skriver fra Kommunen er med os hele vejen igennem. Det er andet år i træk at vi her i Svendborg, skal afvikle Danmarkshistoriens største Danseprojekt, Ta fat om dansen”. Projektet hedder Dans med din nabo 2016.

En stor tak til vores sponsorer:

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg – Butik Kontrast, Møllergade 25 – Kunst med Børn i Verden (Per Buk og Ann Kerstina Nielsen) – BaggårdTeatret