Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
SYNAPSER

SYNAPSER

Efter Reumert nomineret Knud Romers ABC fra forrige sæson er sART Danseteater denne gang ved at forvandle Svendborg forsamlingshus til en helt særlig teater, danse, mad oplevelse, premiere

D. 14 FEBRUAR 2019.

Vi tager udgangspunkt i forholdet til sanselighedens sidste bastion, Måltidet. Vi bruger kunsten til at ”oversætte” den længsel efter nærvær, der synes at være prisen for vores hverdag under effektivitetens tegn, vil vi skabe en performance/installation, der giver folk mulighed for at dykke ned i sanseligheden og på den måde opleve frydefulde øjeblikke af nærvær.

Koreografen Sofie Christiansen samarbejder endnu engang med scenograf Luise Midtgaard i forvandlingen af Josefine Ottesens forsamlingshus til mange rum i sanseligheden navn.

Vi har brug for dig og din historie som research til denne oplevelse. Har du en lang stamtavle i Svendborg eller er du tilflytter, gør ingen forskel. Vi vil gerne møde mennesker, som bor her lige nu, for at skabe et mangfoldigt billede af Svenborg som byen ser ud nu. Er du mellem 18 –105 år, er vi interesseret i at få kontakt.

Det kan være en historie som har bidt sig fast i din erindring, fordi den har haft en betydning.Det kan være både gode og dårlige oplevelser. Alle de historier vi søger skal have et element af duft eller smag.

Du bidrager med 1 – 2 timer af dit liv, hvor vi interviewer dig. Din historie vil være anonym, med mindre vi aftaler andet.
Skriv til os på mail:

info@sartdanseteater.dk og bliv en del af SYNAPSER

 

 Submit a Comment