Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
Hvis jeg bliver gammel! Hvis jeg bliver gammel! Hvis jeg bliver gammel! Hvis jeg bliver gammel!

Hvis jeg bliver gammel!

 Fyens.dk – “Alderdommen er blot kernen i en poetisk, rørende og loyal skildring af livet, som alt det, der kommer før døden.” Anmeldelse Lene Kryger.

Den 4. Væg – “Det lykkes at fortælle en historie, som både underholder med satirisk samfundskritik og berører hjertet med scenekunst.” HER

Kjerteminde Avis – “Smukt, tankevækkende teater.”

En dokumentarisk, humoristisk og fysisk forestilling om at ældes i en tid, der elsker ungdom. Vi bliver ældre og ældre, og måske varer det ikke længe, før vi kan leve evigt. Men vil vi egentlig det? Vil vi have en verden af evigt unge oldinge?

Billetter her!

Idealet er den unge, faste, glatte, hårløse hud. Hud, der holder tæt – og hud, der holder kæft. En stum krop, som holdes spændstig af cremer, scrub og syre, ultralyd og nervegift. Alt det, der sladrer om vores fortid er pinligt og uønsket. Latterligt som en vinke-delle.

Vi dyrker ungdommen, men hvorfor dyrker vi ikke alderdommens ro og erfaring?

Sammen med et hold af dansere og skuespillere går instruktør og koreograf Sofie Christiansen på jagt efter en ny historie om alderdom og forgængelighed, og de vil med dødsforagt kaste sig over emnet fra nye og overraskende vinkler.

Hvis jeg bliver gammel er en co-produktion mellem Odense Teater og sART Danseteater.

Koreografi/Iscenesættelse Sofie Christiansen
Scenografi Julie Forchhammer | Lysdesign Jens Hansen

Medvirkende: Klaus T. Søndergaard, Githa Lehrmann, Camilla Stage og Lars Bjørn Hansen.

 Submit a Comment