Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
Hvis jeg blir gammel!

Hvis jeg blir gammel!

sART kan med stolthed fortælle at vi har modtaget støtte til vores næste forestilling, som bliver i samarbejde med Odense Teater og Mungo Park Kolding i sæsonen 2019 /20.

En dokumentarisk forestilling, som i tekst og bevægelser, ord og dans, beretter om det faktum, at kroppen ældes. At vi går i forfald, at tyngdekraften suger huden nedad og livet tvinger os til med tiden, at vende tilbage til jorden med et sidste suk.

Nogen mener at vi om 20 år kan leve evigt – men er det det vi vil? Er det rimeligt at de unge får mindre midler til at udvikle sig, at børnefamilierne skal løbe hurtigere, så vi kan få flere penge til de ældre, så de kan blive endnu ældre. Vil vi have en verden af ”evigunge” oldinge?

”Rynker beretter om sorger og glæder, ar om skader, en stiv botox-mimik om frygten for at blive

Med denne forestilling henvender vi os til et ældre publikum, da vi ønsker at skabe en danseforestilling på dansk jord, med ældre som målgruppe, deltagere og tema. Sammensætningen af bevægelse og tekst skal være afvæbnende for de publikummer, som måtte finde danseforestillinger abstrakte og “svære” at forstå. sART har allieret sig med Odense Teater i en 50/50 Co. Produktion. Nu er Mungo Park Kolding også kommet med i projektet og bakker op med den resterende økonomi til projektet.

 

 Submit a Comment