Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Vælg side
More Info
Read More
Hvis jeg bliver gammel! Hvis jeg bliver gammel! Hvis jeg bliver gammel!

Hvis jeg bliver gammel!

En dokumentarisk, humoristisk og fysisk forestilling om at ældes i en tid, der elsker ungdom. Vi bliver ældre og ældre, og måske varer det ikke længe, før vi kan leve evigt. Men vil vi egentlig det? Vil vi have en verden af evigt unge oldinge?

Hvis jeg bliver gammel er en co-produktion mellem Odense Teater og sART Danseteater

Billetter her!

I Maj måned er Iscenesætter Sofie Christiansen ude i 3 kommuner og give workshops, som du kan melde dig til ganske gratis. Hun vil rigtig gerne møde dig i hendes undersøgelse om det at blive, eller være gammel. 

Meld dig til i en af byerne, hos sofie@sartdanseteater.dk eller 26251618.

Datoer: Kolding, Nicolai scenen d. 24 og 26 april kl. 13 – 16. Svendborg, Bølgen i SG-huset d. 1 og 3 maj kl. 13 – 16. Årslev, Polymeren d. 14 og 16 maj kl. 13 – 16

Forestillingen har premiere d. 5 september på Odense Teaters værkstedscene. En dokumentarisk forestilling, som i tekst og bevægelser, ord og dans, beretter om det faktum, at kroppen ældes. At vi går i forfald, at tyngdekraften suger huden nedad og livet tvinger os til med tiden, at vende tilbage til jorden med et sidste suk.

Nogen mener at vi om 20 år kan leve evigt – men er det det vi vil? Er det rimeligt at de unge får mindre midler til at udvikle sig, at børnefamilierne skal løbe hurtigere, så vi kan få flere penge til de ældre, så de kan blive endnu ældre. Vil vi have en verden af ”evigunge” oldinge?

”Rynker beretter om sorger og glæder, ar om skader, en stiv botox-mimik om frygten for at blive

Med denne forestilling henvender vi os til et ældre publikum, da vi ønsker at skabe en danseforestilling på dansk jord, med ældre som målgruppe, deltagere og tema. Sammensætningen af bevægelse og tekst skal være afvæbnende for de publikummer, som måtte finde danseforestillinger abstrakte og “svære” at forstå.

Vi glæder os til at møde dig på dansegulvet eller i teatret :-).

 

 Submit a Comment